Hoe je je dagelijkse caloriedoel in de voedingsapp kunt veranderen
Hoe je je dagelijkse caloriedoel in de voedingsapp kunt veranderen
Abhi Yadav avatar
Geschreven door Abhi Yadav
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het handhaven van de juiste dagelijkse calorie-inname is cruciaal voor het bereiken van je voedings- en fitnessdoelen. De Voedingsapp biedt een eenvoudig proces om je dagelijkse calorieën aan te passen, zodat ze aansluiten bij je huidige behoeften en voorkeuren. Hier is een stapsgewijze handleiding om je dagelijkse caloriedoel binnen het Voedingsapp-platform te veranderen:

Stapsgewijze handleiding

Ga naar instellingen

• Open de Voedingsapp en navigeer naar de onderste balk.

• Selecteer "Instellingen" om toegang te krijgen tot je persoonlijke voorkeuren en accountgegevens.

Werk voedingsvoorkeuren bij

• In het instellingenmenu, zoek en klik op "Werk Voedingsvoorkeuren bij".

• Dit opent een sectie waar je verschillende aspecten van je voedingsplan kunt aanpassen.

Voltooi de instructievragen

• Volg de aanwijzingen om de volledige instructievragen in te vullen.

• Deze vragen zijn ontworpen om gedetailleerde informatie te verzamelen over je eetgewoonten, fitnessdoelen en persoonlijke voorkeuren.

Bekijk je nieuw berekende dagelijkse calorieën

• Na het voltooien van de vragen, krijg je een scherm te zien met je nieuw berekende dagelijkse caloriedoel.

• Bekijk de voorgestelde calorie-inname om te zorgen dat deze aansluit bij je doelen.

Accepteer of pas je caloriedoel aan

• Als het voorgestelde dagelijkse caloriedoel aan je verwachtingen voldoet, kun je doorgaan met dit plan door het eenvoudigweg te bevestigen.

• Als je aanpassingen moet maken, druk je op de knop "Aanpassen" op het scherm.

Voer je eigen calorie- en macrodoelen in

• Zodra je op de aanpas-knop klikt, kun je handmatig je gewenste dagelijkse caloriedoel en de verdeling van macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten) invoeren.

• Zorg ervoor dat je waarden invoert die aansluiten bij je voedingsbehoeften en fitnessdoelen.

Ga verder met je plan

• Na het invoeren van je aangepaste calorie- en macrodoelen, sla je de wijzigingen op.

• Je voedingsplan weerspiegelt nu je bijgewerkte voorkeuren, zodat je op koers blijft met je gezondheids- en fitnessdoelen.

Waarom het aanpassen van je caloriedoel belangrijk is

• Gepersonaliseerde voeding: Zorgt ervoor dat je dieet aansluit bij je specifieke gezondheids- en fitnessdoelen, of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of onderhoud.

• Flexibiliteit: Stelt je in staat je dieet aan te passen op basis van veranderingen in activiteitsniveaus, metabolisme of nieuwe fitnessdoelen.

• Optimale prestaties: Helpt bij het leveren van de juiste hoeveelheid energie voor je dagelijkse activiteiten en trainingen, wat de algehele prestaties en welzijn verbetert.

Door deze stappen te volgen, kun je je dagelijkse calorie-inname eenvoudig afstemmen op je levensstijl en doelen, waardoor je reis met de Voedingsapp effectiever en persoonlijker wordt. Als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staat het supportteam van de Voedingsapp altijd voor je klaar.