Alle collectiesVeelgestelde Vragen (FAQs)
Hoe je recepten van de uitgebreide database kunt zien en toevoegen
Hoe je recepten van de uitgebreide database kunt zien en toevoegen
Abhi Yadav avatar
Geschreven door Abhi Yadav
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het AI-systeem stelt nu je wekelijkse maaltijdplan samen op basis van jouw behoeften en voorkeuren. Dit geautomatiseerde plan is handig voor de meeste gebruikers, maar sommigen geven er de voorkeur aan om hun maaltijden aan te passen. Hier is een stapsgewijze handleiding over hoe je gerechten kunt vervangen en recepten kunt selecteren uit onze uitgebreide database:

Open je dagboek:

• Navigeer naar de dagboeksectie waar je dagelijkse maaltijden worden weergegeven.

Verwijder het recept:

• Identificeer het recept dat je wilt veranderen en klik op de prullenbakknop om het te verwijderen.

Toegang tot de receptendatabase:

• Na het verwijderen van het recept verschijnt er een knop "Maaltijd Plannen". Klik hierop.

Zoeken naar een recept:

• Er opent een nieuw scherm met een zoekvak bovenaan. Gebruik dit zoekvak om elk gewenst recept te vinden.

Selecteer en vervang:

• Blader door de zoekresultaten en selecteer een recept om het verwijderde gerecht te vervangen. Zorg ervoor dat het nieuwe recept aansluit bij je calorie- en macro-eisen.

Bevestiging:

• Het geselecteerde recept verschijnt nu in je dagelijkse maaltijdplan.

Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig je maaltijdplan aanpassen met een van de honderden beschikbare recepten in ons systeem. Geniet van je gepersonaliseerde voedingservaring!

Ik hoop dat dit helpt! Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op.