Kan ik mijn eigen recept indienen?
Vincent Dakay avatar
Geschreven door Vincent Dakay
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruikers kunnen hun eigen recepten indienen voor opname in de voedingsdatabase. Klik op de knop "meer toevoegen" naast de maaltijd of onder een maaltijdsectie. Selecteer in de daaropvolgende pop-up "Recept toevoegen". Zodra je dit hebt geselecteerd, word je naar een nieuwe pagina gebracht, waar je "nieuw recept maken" selecteert. Dit brengt je naar de pagina waar je je eigen receptnaam kunt invoeren, de ingrediënten kunt toevoegen en de macro's zullen vervolgens worden berekend. Je kunt dit recept gebruiken in je maaltijdplannen wanneer je maar wilt.