Kan ik mijn maaltijdplannen aanpassen?
Vincent Dakay avatar
Geschreven door Vincent Dakay
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, je kunt je maaltijdplannen aanpassen. De app stelt je in staat om de maaltijden aan te passen op basis van je voorkeuren en dieetwensen. Je kunt ook handmatig maaltijden toevoegen of verwijderen. Ga eenvoudigweg naar de instellingenknop onderaan het scherm en ga naar de knop getiteld "voedingsvoorkeuren bijwerken". Dit gedeelte zal al je voorkeuren opnieuw opnemen en het plan dienovereenkomstig aanpassen.