Alle collectiesVisuele handleidingen
Hoe installeer je de Nutrition App op je mobiele telefoon

How to Install the PWA on Android & IOS Devices

Abhi Yadav avatar
Geschreven door Abhi Yadav
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg deze stappen om de Nutrition App op een van je apparaten te installeren:

Hoe installeer je de Nutrition App op Android-apparaten

Stapsgewijze handleiding voor het installeren van de App op Android

1. Open de app-weblink in je browser:

• Open Chrome of je favoriete browser op je Android-apparaat.

Screenshot van de geopende browser met de webapp geladen.

2. Toegang tot het browsermenu:

• Tik op het menu-icoon met de drie stippen rechtsboven in de browser.

Screenshot met de drie-puntjes menu in de browser gemarkeerd.

3. Selecteer "Toevoegen aan startscherm":

• Selecteer in het dropdown-menu "Toevoegen aan startscherm."

Screenshot met de optie "Toevoegen aan startscherm" in het menu.

4. Bevestig de installatie:

• Er verschijnt een prompt waarin je wordt gevraagd om te bevestigen dat je de PWA aan je startscherm wilt toevoegen. Tik op "Toevoegen."

Screenshot van de bevestigingsprompt met de knop "Toevoegen" gemarkeerd.

5. Vind de app op je startscherm:

• De Nutrition App verschijnt nu op je startscherm als een gewone app. Tik erop om de app te openen en te gebruiken.

Extra Tips

1. Zorg ervoor dat Chrome up-to-date is: Voor de beste resultaten moet je ervoor zorgen dat je browser up-to-date is.

2. Wis cache: Als je problemen ondervindt, probeer dan de cache van je browser te wissen en de installatie opnieuw uit te voeren.

Hoe installeer je de Nutrition App op iOS-apparaten

Stapsgewijze Handleiding voor het Installeren van de App op iOS

1. Open de app-link in Safari:

• Safari is de enige browser op iOS die het installeren van App's ondersteunt. Open Safari en ga naar de webpagina van de Nutrition App die je wilt installeren.

2. Tik op de Deel-knop:

• Tik onderaan het Safari-venster op de "Deel"-knop (een vierkant met een omhoog wijzende pijl).

3. Scroll naar "Zet op beginscherm":

• In het menu dat verschijnt, scroll naar beneden en tik op "Zet op beginscherm."

4. Bevestig de installatie:

• Je ziet een scherm met het app-icoon en de naam die op je beginscherm zal verschijnen. Tik rechtsboven op "Voeg toe".

5. Vind de PWA op je beginscherm:

• Het PWA-icoon verschijnt nu op je beginscherm als een native app. Tik op het icoon om de app te starten.

Extra Tips

• Gebruik Safari: Zorg ervoor dat je Safari gebruikt voor het installatieproces, omdat andere browsers op iOS het installeren van Apps niet ondersteunen.

• Update iOS: Zorg ervoor dat je iOS-apparaat is bijgewerkt naar de nieuwste versie om compatibiliteit met App's te behouden.

Door deze stappen te volgen, kun je genieten van de Nutrition App op je iPhone of iPad alsof het een native app is.