Alle collectiesVeelgestelde Vragen (FAQs)
Opstart stappenplan voor de cliënt
Martin Foley avatar
Geschreven door Martin Foley
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw coach heeft je uitgenodigd bij Weekmeals! Welkom! 🍽️

Dit stappenplan zal je uitleggen hoe je zo snel mogelijk aan de slag kan 🥳

1. Om te beginnen download je de ios app of de android app 📱

2. Plan je maaltijden vooruit 🍽️

Het vooruit plannen van je maaltijden geeft je de beste kans om te slagen in je voedingsdoelen. We raden aan om 3-7 dagen aan maaltijden vooruit te plannen en je boodschappenlijstje te maken.

1. Selecteer voor elke maaltijd die je coach heeft gepland een recept uit de lijst.

Zie Hoe plan ik een recept? als je niet zeker weet hoe je dat moet doen.

2. [Optioneel] Voor het snel plannen, kies 6 favoriete recepten per maaltijd.

Zie Hoe selecteer ik een recept als favoriet? als je niet zeker weet hoe je dat moet doen

3. [Optioneel] Heb je geen zin in wat er op het menu staat? Maak dan 1-2 eigen recepten. Zorg ervoor dat het aantal calorieën en eiwitten overeenkomen met wat je coach heeft ingesteld.

Zie Hoe maak ik mijn eigen recepten? als je niet zeker weet hoe je dat moet doen.

3. Maak een boodschappenlijstje 📝

Genereer gemakkelijk een volledig boodschappenlijstje met alle ingrediënten overzichtelijk gesorteerd per supermarkt.

Bekijk Hoe maak ik een boodschappenlijstje als je niet zeker weet hoe je dat moet doen.

4. Houd je voortgang bij

Houd je gewicht, slaap, stemming en lichaamsmetingen bij. Dit helpt jou en je coach om je plan te monitoren en aan te passen.

Zie Hoe houd ik mijn voortgang bij? als je niet zeker weet hoe je dat moet doen.

5. Je bent er klaar voor 🥳

Dat was het, je bent klaar om te beginnen! Als je ooit even niet weet hoe je iets moet doen in de app, bekijk dan dit handige lijstje aan video’s, of schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor feedback zodat wij jullie op de beste manier kunnen helpen om je doelen te bereiken! 💪